Ervaringen

Een nieuwe versie van mijzelf!

Rated 5,0 out of 5
10 april 2022

Ik kwam bij Fenny terecht met stress gerelateerde klachten. Al pratende kwamen we erachter dat een van de oorzaken diep in mijn overtuigingen verankerd zat. Na diverse gesprekken en een EMDR sessie zijn we erin geslaagd deze patronen te doorbreken en heeft het mijn zichtveld enorm verbreed. Ik voel mij nu de beste versie van mijzelf en ben heerlijk in balans.

Ik heb Fenny leren kennen als een mooi persoon en een erg prettige gesprekspartner. Ik kan iedereen aanraden haar te bezoeken als de (emotionele) belasting je even te zwaar wordt.

Avatar for Jeroen
Jeroen

Loslaten

Rated 5,0 out of 5
10 april 2022

Ik heb met Fenny een aantal sessies gehad, waarbij we een aantal (onbewust) ingesleten gewoontes en eigenschappen hebben ‘ontdekt’. Het is wonderlijk hoe het onderbewustzijn gewoontes en overtuigingen stuurt, ook al zegt de ratio dat het anders zou moeten.

Op een relaxte manier, waarbij humor niet ontbreekt, gaat Fenny in op deze gewoontes, waar ze vandaan komen, hoe het ontstaan is. Je vult het zelf allemaal in, en dan begrijp je zelf ook waar het vandaan komt. Dit inzicht maakt het ook mogelijk bepaalde zaken los te laten.

EMDR is een aanrader, samen met Fenny worden er al op korte termijn resultaten geboekt.

Avatar for Bart
Bart

Leven in plaats van overleven

Rated 5,0 out of 5
23 augustus 2021

Je zit nou eenmaal als mens af en toe raar in elkaar. Waar ik pas laat achter ben gekomen, is dat je lichaam en je geest heel kort bij elkaar staan en het een sterk op het ander kan inwerken. Na een behandeltraject dat vooral op lichamelijk gebied gericht was, ben ik op zoek gegaan om ook op geestelijk gebied stappen te kunnen zetten in mijn herstel, na onverwachts te zijn flauwgevallen. Dit “life-event”, heeft mij persoonlijk niet alleen fysiek gezien veel spanning opgeleverd, maar ook angst om dingen te gaan ondernemen. Dit doordat ik absoluut niet nog een keer wilde omkiepen uit het niets.

Tijdens het zoeken op het internet ben ik Fenny tegengekomen en heb hier een afspraak gemaakt. Vanaf de eerste sessie voelde ik dat ik op een goede en vertrouwde plek terecht was gekomen. Fenny bekijkt en bespreekt alles op een holistische manier en overlegd gezamenlijk het behandeltraject, iets wat ik als zeer prettig heb ervaren. Verder is Fenny open, eerlijk en draait niet om de zaken heen. Naast deze zaken was de behandeling heel persoonlijk gericht en had ik het idee dat er iemand tegenover mij zat die zeer gemotiveerd was om mij het beste uit mijzelf te laten halen.

Via een mix van natuurgeneeskunde, gesprekken en EMDR sessies, heb ik grote stappen kunnen maken in het loslaten van de spanning die ik ervaarde en heb beter leren omgaan met de dingen die mij in het verleden tegenhielden. Zo heb ik een studie kunnen afmaken, een carrière kunnen starten en weer veel leuke dingen mogen meemaken. In het kort heb ik dus beter leren te leven dan te overleven.

Fenny, ontzettend bedankt voor jouw persoonlijke en prettige coaching! 🙂

Avatar for Jelle
Jelle
Audrey

Ongeveer een half jaar geleden ben ik bij Fenny terecht gekomen, met een paar intensieve emdr sessies heb ik mezelf weer helemaal teruggevonden en ben ik als persoon ontzettend gegroeid. Fenny motiveerde me om er vol voor te gaan en ik kan haar bij iedereen aanraden! Ik ben ontzettend blij dat ik dit proces samen met Fenny ben aangegaan, ze is een top vrouw en heel goed in haar vak! Bedankt voor je hulp.

Audrey

Thea de Bruijn

7 x had ik gesprekken met Fenny de Wit. Door haar integere manier v support kwam ik stap v stap weer bij mezelf en mn kracht. Alle min en plus mocht er zijn en zo ging ik bouwen aan (zelf)vertrouwen. Haar heldere taal kon ik verstaan maar zeker ook toepassen. Hierdoor ontstond verrassend ruimte om keuzes te maken waar ik echt en waarachtig blij van wordt. Dankbaar stemt mij dat Fenny op mn pad is gekomen, kan de tocht nu vreugdevol vervolgen en weer genieten v het uitzicht. Succes met je mooie taak. Vriendelijke groet

Thea de Bruijn

EMDR-gesprekstherapie-coach-coaching

Na 40 jaar ben ik van mijn rijangst af.

Na bijna 40 jaar durf ik weer de snelweg op dankzij de hulp van Fenny. Na de intake was de volgende sessie al een succes en durfde ik al een stukje de snelweg op en dat zelfs met een snelheid hoger dan 100 km per uur.

Na de tweede sessie durfde ik zelfs een vrachtwagen in te halen wat voorheen bijna een onmogelijkheid was daar ik dan angstaanvallen kreeg. Ik denk en weet nu dat ik een trauma opgelopen heb na een zwaar auto ongeluk met een vrachtauto.

Ik heb jaren gewacht om wat aan de rijangst te doen. Een kennis adviseerde mij eens aan EMDR te gaan doen omdat deze kennis via enkele sessies van de angst voor muizen is afgekomen.

Al zoekende op internet ben ik het profiel van Fenny tegengekomen wat me aansprak. Ze heeft me gebeld en een afspraak gemaakt en het klikte direct. Ik heb 4 sessies gehad en ik ben eigenlijk van het grootste deel van mijn rijangst af en ik zit ontspannener achter het stuur. Al met al ben ik stom geweest om niet eerder wat te doen aan de rijangst.

Daarom Fenny... BEDANKT. Voor jouw kunde, je inlevingsgevoel... Gewoon de persoon die je bent

Tim

EMDR-gesprekstherapie-coaching

VAN DE "DEMONEN" UIT MIJN VERLEDEN VERLOST
Fenny heeft mij echt heel goed van mijn "demonen" uit het verleden verlost.

Er waren voor mij wat angstige levenservaringen die in de loop van de jaren maar steeds groter werden. Door super fijne open gesprekken en de EMDR therapie ben ik totaal vernieuwd, heb weer veel energie, levensvreugde en positievere inzichten.

Zou het iedereen aanraden. Het werkt echt, is niet zweverig maar helpt gewoon. Ik heb ook de medicijnen die ik wou gaan slikken niet in hoeven nemen door de therapie.

Liesbeth Grispen

EMDR-gesprekstherapie-coach

EINDELIJK WEER NORMAAL SLAPEN!
Na 3 jaar kan ik eindelijk weer normaal slapen!

Een aantal jaar geleden heb ik een aantal traumatische dingen meegemaakt.

Ik schrok sindsdien 8 tot 10 keer per nacht wakker van nachtmerries & flashbacks. Nadat ik een paar slechte ervaringen had bij een therapeut die me niet serieus nam, was ik het vertrouwen in therapie kwijt geraakt.

Dankzij Fenny die me enorm op m’n gemak stelde, me serieus nam en me echt wilde helpen, kwam het goed.

We hebben een aantal EMDR-sessies gedaan waarbij je terug naar het moment gaat, naar wat je voelt en wat er in je op komt.

Ik kan met een opgelucht gevoel zeggen dat ik een veel positiever beeld over mezelf heb gekregen en dat ik eindelijk weer normaal kan slapen.

Fenny is een geweldige, betrouwbare, begripvolle & open therapeute en ik kan haar iedereen aanraden!!

Janine

IK KAN HET IEDEREEN AANRADEN
Ik heb met Fenny een aantal sessies gehad.

Ik liep in mijn leven aan tegen oude overtuigingen uit het verleden die ik samen met haar heb kunnen pinpointen en echt loslaten.

EMDR gaat voorbij het begrijpen, naar het onbewuste toe. Daar waar je met je verstand niet bijkomt .

Ik kan het iedereen aanraden.

Fenny weet je op je gemak te stellen hetgeen helpt je helemaal te durven laten zien.

EMDR samen met haar heeft mijn leven positief veranderd.

Astrid Vonk

Ervaring Fenny de Wit -Zoe

ONVERWACHT KEERPUNT IN MIJN LEVEN...

Ik ben bij Fenny terecht gekomen voor een aantal angsten die opspeelde. Zo kwam er een stuk verleden omhoog en vliegangst na een vervelende gebeurtenis.

Tijdens de EMDR sessies kwam ik op een onverwacht keerpunt in mijn leven. Fenny was hierin een grote steun en keek naar hetgeen dat nodig was per moment.

Nu gaat het goed en angsten zijn niet meer op de voorgrond aanwezig geweest. Ook heeft mijn zelfvertrouwen een flinke boost gekregen.

Zoë

Inge-Flaton

IK DURF WEER TE GAAN ZWEMMEN!
Samen met Fenny ben ik mijn angst voor water aan gegaan met EMDR.

Ik ben onlangs met mijn dochter gaan zwemmen!

Fenny is rustig en betrouwbaar. Door haar houding voel je je snel op je gemak bij haar. Ze komt snel tot de kern waardoor je ook snel geholpen bent.

Inge

Van je angst af bij Fenny de Wit- Marjo

EYEOPENER!
Goed gesprek. Andere vraagstelling, waardoor ik met mezelf geconfronteerd werd. Een echte eyeopener!! Heb er veel aan gehad.

Marjo

review Fenny de Wit-Melanie

NOG NOOIT ZO VERTROUWD GEVOELD
Ik had een grote woningbrand niet kunnen verwerken. Daarnaast meerdere angststoornissen: tandartsangst, emetofobie (angst voor overgeven).

Ik ben niet meer bang, heb geen nachtmerries en geen gefrustreerde gevoelens meer vanuit de gebeurtenissen in het verleden. Ik ben open naar mezelf, durf nee te zeggen en geef duidelijk mijn grenzen aan. Daarnaast ben ik gaan opruimen in mijn leven, ik heb structuur gezocht en ben deze op meerdere gebieden gaan inzetten. Op tijd plan ik tijd voor mezelf in.

Fenny is een open persoon, die gericht met je het probleem aanpakt, maar laat je daarbij heel erg op je gemak voelen.. Ik heb me nog nooit zo goed en vertrouwd gevoeld bij een "therapeut". Ik kom nu nog iedere maand bij Fenny en we bespreken dan alles. Mocht er wat zijn, kunnen we daarop direct schakelen.

Melanie

Melanie

Ervaring EMDR Fenny- Nicole

PERSOONLIJKE GROEI!
Fenny is een geweldige coach. Ik voel me heel erg op mijn gemak bij haar en ze geeft me het gevoel dat ze me echt begrijpt. Ze heeft me veel inzichten en handvaten gegeven door gesprekken te voeren en door te vragen op de juiste momenten. Ik ben heel blij dat ik met haar aan de slag ben gegaan!

Als je echt verder met jezelf wil en tot inzichten wil komen raad ik je Fenny zeker aan!

Nicole

Sylvia

ZELFREFLECTIE
Het overlijden van mijn partner

Veel spanningen en verdriet hadden hun uitwerking op mijn energiebalans. Bij Fenny heb ik prettige gesprekken gehad en energetische behandelingen. Hierdoor kwam er meer zelfreflectie en het hielp met opbouwen van de energiebalans.

Fenny is heel prettig en rustig in de omgang. Door haar manier van coachen haalt ze de pijnpunten feilloos uit het gesprek.

Sylvia

review over Fenny de Wit door Paula

CONCRETER NAAR JEZELF KIJKEN
Op een rustige, heldere manier jezelf reflecteren. Je coach herhaalt soms letterlijk je eigen woorden.

Hierdoor moest ik wel eens om mezelf lachen. Het vervolg was dat je concreter naar jezelf gaat kijken en daardoor ook zelf de oplossing of waar je je op dat moment geestelijk begeeft kan geven.

Daardoor kan je jezelf helpen om uit een valkuil te komen of te blijven. En dit in een kort tijdsbestek. Een fijne ervaring.

Paula

Angst voor donker opgelost door Fenny

CONCRETER NAAR JEZELF KIJKEN
Op een rustige, heldere manier jezelf reflecteren. Je coach herhaalt soms letterlijk je eigen woorden.

Hierdoor moest ik wel eens om mezelf lachen. Het vervolg was dat je concreter naar jezelf gaat kijken en daardoor ook zelf de oplossing of waar je je op dat moment geestelijk begeeft kan geven.

Daardoor kan je jezelf helpen om uit een valkuil te komen of te blijven. En dit in een kort tijdsbestek. Een fijne ervaring.

Wilma

kim-buitelaar

MEER RUST EN BALANS
Ik had een enorme bewijzingsdrang en leefde mijn leven voor een deel vanuit woede, terwijl ik eigenlijk heel verdrietig en kwetsbaar was. Door deze instelling werd ik door mijn omgeving niet altijd begrepen, waardoor ik please gedrag ging vertonen, en hierdoor vaak het gevoel had dat ik overal alleen voor stond. Ik voelde me vaak heel eenzaam.

Door een vergevingssessie te doen heb ik met de tijd geleerd te acteren vanuit liefde en niet vanuit woede(verdriet) Ik ben daardoor dichter bij mijn eigen ik komen te staan en heb mijn masker voor een groot gedeelte afgezet. Ik sta meer in verbinding met mijn eigen gevoel en daardoor ook meer in verbinding met anderen. Hierdoor ervaar ik meer rust en balans in mijn leven en ben in staat geweest om meer te kiezen voor mezelf. Ik ben goed zoals ik ben en heb veel minder de behoefte om me te bewijzen. Hierdoor heb ik zelfs een carriere switch gemaakt en ervaar ik sinds lange tijd het gevoel van het is goed zo.

Fenny is heel open en eerlijk in haar benadering. Ze is in staat je te confronteren met je eigen gedrag op een respectvolle manier. Soms was dit pijnlijk en moest ik incasseren. Het leven en een coachingstraject is geen geplaveide weg, maar Fenny neemt je bij de hand, laat je af en toe los en neemt je mee tot het eind. En dat levert een hoop positiviteit op.

Kim

emdr-coaching-gesprekstherapie-natuurgeneeskunde-removebg-preview

NIEUWE INZICHTEN
Ik had last van schuldgevoelens en onmacht en moeite met loslaten. Dankzij de inzichten die Fenny me geeft, kan ik weer verder......

Fenny is vertrouwd, rustig, aandachtig, begripvol...heel fijn!!

Trinette

Ervaringen Emdr bij Fenny de Wit -Emy

"JAREN HEB IK ALLEMAAL ANGSTEN GEHAD DIE IK NIET KON VERKLAREN TOTDAT FENNY MET DEZE EMDR BEHANDELING KWAM.
Ik heb o.a. last met auto rijden. Wij hadden een nieuwe auto gekocht en ik kon hem niet eigen krijgen. Ik was zo gewend aan ons ouwe joekeltje waar we ruim 12 jaar mee gereden hadden. Fenny bood mij deze behandeling aan. Dat heb ik heel graag aanvaard. Een week na de behandeling gebeurde er thuis iets waardoor ik MOEST auto rijden. Met de moed der wanhoop ben ik achter het stuur gaan zitten en ik reed auto of er nooit iets gebeurd was.

Emy

Ervaring gesprekstherapie Fenny de Wit- Anita

JE KOMT ECHT TOT DE KERN VAN 'DE KWESTIE'
lk voel me bij Fenny echt op mijn gemak. Ze heeft een prettige en sympathieke uitstraling. Gedurende het gesprek hadden we continu oogcontact zodat zij meteen kon reageren op mijn gezichtsuitdrukkingen. Zij vroeg telkens hoe het voelde als ik iets vertelde dus was ik me hiervan ook steeds bewust.

lk kon goed onder woorden brengen wat me raakte en Fenny reageerde hier steeds op. We kwamen op deze manier echt tot de kern van 'de kwestie' en ik werd me goed bewust van de gevoelens die hierbij loskwamen. Ze zet je zelf aan het denken en probeert niet te manipuleren.

Ook lette ze erg goed op mijn lichaamstaal, onbewust maak je bewegingen die je gevoelens min of meer bevestigen of zelfs versterken. lk denk dat deze manier van contact maken zeer gericht is en zo verzand je niet in oneindig lange gesprekken omdat je zelf over een oplossing gaat denken.

Niet voor niets zegt men dat 'het antwoord in jezelf zit'. Het is alleen de kunst om hier bij te komen en de gesprekstechniek van Fenny voldoet hieraan feilloos. Door de intensiteit is het wel vermoeiend maar dat voelt niet onaangenaam. De duur van de therapie zal dus niet langer in beslag nemen dan noodzakelijk.

Anita